Pre-és rehabilitációs tréning, személyi edzés

A prehabilitációs tréning része a téves mozgásminták kiszűrése, a korrekciós gyakorlatok, és mozgásminta (újra)tanítása.

A rehabilitációs tréning a sérülést/műtétet követő, és a gyógytornász által végzett rehabilitáció utáni tréning. 

A TripleX Training® 3 lépcsős mozgásprogram, mely az alapoktól építi fel újra a helyes mozgásmintákat.

A TripleX Training® alapvetően a deréktáji panaszokkal küzdők számára kidolgozott mozgásprogram, de azok számára is tökéletes, akiknél még nincsenek tünetek, viszont szeretnék a mozgásrendszerüket felkészíteni a nagyobb terheléssel járó edzésekre, sporttevékenységekre.

A fitmummy® prenatális tréning a kismama (pocakos) tréning, mely többféle edzésmódszer ötvözete.  Amennyiben minden rendben van a babával, és veled is (rendszeres orvosi kontroll mellett!), a lehető legjobb, amit tehetsz, ha aktív maradsz, és sportolsz!

Fitmummy posztnatális tréning egyedülállóan komplex, 3 lépcsős program. 

Nem csupán a has regenerációjára, a szétnyílt hasizom (rectus diastasis) kezelésére fókuszál, hanem a mozgásrendszert egységként kezelve, a tréningprogram egymásra épülő lépcsőiben a gerinc stabilitását biztosító izomfűző újraépítésével, illetve a funkcionális alapmozgásokat (újra)tanításával is foglalkozik.

Dinamikus stabilizációs tréning, ami aktiválja a központi törzsizmokat, kondicionálja a testet, és ezáltal megelőzi a derékprobléma kiújulását, valamint kezeli a derékfájdalmat. Speciálisan felépített gyakorlat-sorozatok, melyek az izmok harmonikus erősítését, illetve a tudatos mozgáskultúra, egyfajta testtudat kialakítását célozzák. A pilates kíméli a gerincet, s nemtől, kortól függetlenül mindenki számára hasznos segítséget jelent.