Csoportos órák

Preventív és funkcionális csoportos órák

TripleX mobility

A TripleX Mobility óra az ízületi mozgékonyság fokozását célozza. TripleX Mobility = mobilizálás és SMR hengerezés 60 percen át

Pilates

A Pilates óra lényegét a speciálisan felépített gyakorlat-sorozatok adják, melyek az egész izomzat egyenletes és harmonikus erősítését, illetve a tudatos mozgáskultúra, egyfajta testtudat kialakítását célozzák.

SpineUp! Dinamikus gerinctréning

Lágy lounge zene és áramló gyakorlatsorok. Az órán kiemelt feladatot kap a gerinc ízületeinek alapos átmozgatása, a gerinc működésében részt vevő izmok erősítése, nyújtása, a stabilitásért felelős mélyizmok trenírozása, az egyensúly és koordináció fejlesztése.

3D Yoga - Dinamikus jóga

A 3D YOGA órán a klasszikus jóga alapgyakorlatait (ászanáit) használjuk, azokat kiegészítjük, gyakorlatsorokat építünk fel, így alakítjuk ki a dinamikus, úgynevezett flow jelleget. Egyik gyakorlatból épül a másik, ötvözzük a hagyományos jógapózokat a gerincedzés elemeivel, melyből létrejön egy tudatos, mégis izgalmas jógagyakorlás.

fitmummy® prenatális tréning

A fitmummy® pocakos tréning, olyan mozgásprogram, melyet pocakkal is biztonságosan végezhetsz. Csak olyan gyakorlatokat tartalmaz, melyet nyugodtan végezhetsz, mert kifejezetten kismamákra lettek adaptálva, kitalálva.

Szenior torna

Az aktív életmód megőrzése érdekében 55 év felett is nagyon fontos a rendszeres testmozgás. A szenior tréning célja az egészséges testtartás fenntartása, az egészség-megőrzés, a betegségek, rossz testtartás kialakulásának megelőzése.

Órarend